Min trade i Swedbank blev oväntat kort, min stopploss på 78,50 utlöstes och de såldes på 78,40kr. Jag funderade på om jag skulel gå in igen, men tog beslutet att gå in i XACT BULL istället. Köpt en post nu på 140,40kr.

Vi är precis vid stödet nu, en uppstuds borde komma, kommer den inte så gäller det att “slänga sig på säljknappen”. Motståndet runt 983 är extremt viktigt just nu, nästa motstånd ligger ner mot 915-919, och ner dit är det en bit. vi ska säkert dit, men inte denna veckan…? eller?


Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
11 years ago

Du vet väl om att 9 av 10 daytraders går med förlust? Det bästa sättet att tjäna pengar på aktier är att köpa undervärderade bolag, och att köpa stabila bolag när börsen crashar.

Anonymous
11 years ago

Hej, absolut :-) Jaghar också testat daytrading i större utsträckning för länge sen, och precis som du säger så gick det inte lysande… Dessa affärerna jag gjrt igår & idag är med en liten del av portföljen.

I stort håller jag med dig helt o hållet.

H&M är exempelvis “alltid” köpvärda i min bok, eller har så varit de senaste 10 åren i alla fall..

Anonymous
11 years ago

Konstigt att du har ett inlägg med aktiestinsen när du är spekulant och inte klarar av att hålla i aktier när det går utför hårt några dagar. Några vidare aktietips tycker jag mig inte ha fått på sajten, mest analyser av förhoppningsbolag som jag inte skulle röra i med tång.

Anonymous
11 years ago

Hej Janne,

Tack för feedbacken, jag skriver ju utifrån mina förutsättningar, det är tråkigt om du inte hittat något läsvärt.

Jag vågar absolut hålla kvar aktier, men just nu ligger jag gärna utanför ett flertal bolag. några exempel på bolag jag behåller är ju dock H&M & Telenor.

En del förhoppningsbolag kommer att lyckas, och jag tycker det är intressanta bolag, därför skriver jag om dem.

Oavsett vilket, tack för kritiken och jag hoppas att du fortsätter läsa och kommentera inläggen.

Mvh Andreas

Anonymous
11 years ago

Jag måste inflika att jag också är lite konfunderad efter de senaste dagarnas inlägg.
Trodde du var/försökte vara värdeinvesterare.
Israelsson-inlägget ser ju väldigt malplacerat ut.

Anonymous
11 years ago

Johan, förstår din kommentar. Jag kan erkänna att jag känner mig mer osäker än på länge på konjunkturen, jag ser mig fortfarande som långsiktig, men vill inte ligga fullinvesterad om Volvo, Kungsleden mfl faller upp mot 15%-25% vilket är fullt möjligt om statistik osv fortsätter komma in “fel”…

Mina korta trades i portföljen senaste dagarna är med cirka 10-15% totalt av portföljvärdet.

Men men, jag redovisar mina affärer, och skriver om mina tankar, jag hoppas att det finns några läsare som finner det läsvärt.

Aktiestinsen har ju varit otroligt framgångsrik, precis som Warren Buffet, och jag är imponerad över deras långsiktighet. Jag tycker också 4020.se är en av de bästa bloggarna för långsiktiga investerare, jag har lärt mig mycket av honom.

Oavsett vilket, tack för feedbacken!

Andreas

Anonymous
11 years ago

Din blogg är bra!

Anonymous
11 years ago

Man måste göra det man tror på för det är i alla fall enbart en själv som är ansvarig för hanterandet av sina egna pengar. :)

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x