WOW, POW, vilken stjärnsmäll :-)

Sjung Cara Cara mia… Eller var det Karo Karo Bio..? Ja, lätt att vara sarkastisk en dag som denna. Jag måste erkänna att jag precis som alla andra tolkar dagens rapportkommentarer negativt, men över 30% fall på dessa uttalanden? Nej, det är helt orimligt!

Jag lyckades sälja imorse, fick iväg mina 18000 aktier med ett snitt på 8,30kr, förlusten blev cirka 23.000kr på innehavet. Jag valde tidigt att sälja, oftast faller denna typ av bolag i vågor neråt under dagen, det är sällan de återhämtar sig speciellt mycket första dagen. Det är massor av stopploss, och säkert också en del tvångsförsäljningar som löst ut idag.

Fallet är på tok för stort, det är ju inget konstigt i uttalanden som POW gör. Dock kan de som vanligt tolkas på flera sätt. Men, att FDA har hårda krav på ett framtida projekt med stor potential är ju inget konstigt, att BP (Big Pharma) är försiktiga är inte heller konstigt efter förra årets finanskris. Men vad händer om Karo Bio får fram rätt svar till FDA, och BP får denna info presenterad för sig? Då blir det en stjärnsmäll!

Risken har ökat med dagens rapport, men jag tycker verkligen att fallet är en kraftig överreaktion. Jag väljer att ligga utanför några dagar nu, men jag kommer med största sannolikhet att gå in snart igen.

Har ni sett intervjun med POW förresten? Klicka här annars, så kan ni se den direkt på Karo Bios hemsida.

Kommentarer? Jag är jäkligt besviken, men vad kan man lära av detta? Att ALDRIG lägga alla ägg i samma korg, och att aktier med stor potential också har stor fallhöjd, så är det alltid, det får man aldrig glömma!


Kommentarer

kommentarer