Wall Street Warriors!

Fick ett tips av Ralf på provideltd.com i helgen, den amerikanska serien “Wall Street Warriors“. Det är en reality-show om ett antal personer som jobbar på eller runt Wall Street.

Man får en insyn i hur det fungerar på börsgolvet, hur daytraders agerar, hur spelet om pengar i hedgefonderna fungerar och mycket mer. Man får följa ett antal människor relativt nära.

Serien finns inte i Sverige, så det finns några olika sätt att kunna titta på den. Här är några alternativ, det finns självklart andra, icke lagliga alternativ, men dem beskriver jag inte här.

1. Köp säsong 1 & 2 för cirka 120kr/säsong från Amazon.co.uk

2. Köp en amerikansk IP-adress och se serien helt lagligt via hemsidan eller hulu.com. Att prenumerera på en amerikansk IP-adress är säkert i gränslandet för vad man får göra, men i dagsläget är det ett lagligt sätt att kunna köpa & se på filmer i USA.

Läs mer om serien på hemsidan.

Hur ni än väljer att följa serien (är inne på 3:e säsongen nu) så är den sevärd, jag har själv inte följt den så noga, men sett 4-5 avsnitt, och det är faktiskt klart sevärt! I alla fall om man är en “aktie-nörd” som jag :-)

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets kan du handla med både råvaror, valuta och aktier på flera av världens börser.


Kommentarer

kommentarer