En ganska tråkig börs för närvarande. Nyhetsflödet är begränsat, och i brist på rapporter har vi inte så mycket att handla på. Visst, en del makrosiffror kommer ju, men det är inga sensationer, alla “vet” ju att vi återhämtar oss i en relativt låg takt, och det lär vi fortsätta med ett bra tag framöver. Trenden i marknaden känns håglös, och jag vet inte riktigt vad som ska få börsen att välja riktning, men snart måste något hända…?

Redeye köprekar Karo Bio idag. Klas Palin som är analytiker (och äger aktier i bolaget tror jag) köprekar aktien, och anser den vara undervärderad och ett bra köp på dessa nivåer. Analysen hänvisar till ett eventuellt positivt nyhetsflöde närmsta månaderna med annonsering av ny VD, godkännande från FDA, eller i alla fall klargöranden, eventuella partneravtal både för Eprotirome & ER-Beta mm. Ingen målkurs anges, utan det känns som en mer generell köprek.

Angående Karo Bio, Carnegie gav ju en säljrek och en målkurs på 5kr för någon vecka sen… Idag köpte man över 100k aktier och 0 sålda? Det är inga stora volymer, men man var ändå näst största nettoköpare, och det mesta köptes sista timmen… Börjar de ändra uppfattning kanske?

Portföljen. Ja, i den händer det inte mycket. Jag har klivit av RIMM på 75.30 efter en uppgång på drygt 15% på ngn månad. Jag planerar att köpa tillbaka aktien inom kort igen, förhoppningsvis under $70. (i alla fall om det blir en rekyl snart på USA-marknaden). 31/3 kommer nya Q-siffror och jag vill in i aktien innan dess igen.

Jag har ökat med 15% i Topotarget på 5,35 idag, samt ökar med 20% i Precise Biometrics på 2,35kr. Jag tror att båda bolagen kan prestera ett positivt nyhetsflöde kommande månader, och jag tror starkt på Precise Biometrics faktiskt, de kommer att gå bra, och det kommer sannolikt lite nya ordrar ganska snart, sen får vi väl se om ryktet angående hästskorna är korrekt, i så fall kommer de ju att trycka upp kursen rejält… Men de hsar ju ett bra trackrecord, och det skulle kännas mycket skönt om det var sant…?!


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x