Helt plötsligt pratar alla om att börsen är övervärderad o småsparare säljer sina aktier, men nu har vi ju redan fallit cirka 10% sen toppen? Vi föll mer både torsdag & fredag än jag trodde. Blev utstoppad tidigt i torsdags morse, men tog om långa på en lägre nivå och blev utstoppad även där. = Torsdagen var ingen bra dag för min del…

Fredagen har jag inte hunnit göra så många trades. Dock försökt hitta en botten nu ikväll, och SP500 är extremt översåld i nuläget. Ligger kvar med liten lång position i DAX som jag tog på 10014, samt en på SP500 som jag tog på 1973. Det är små positioner, men låter dem vara kvar. Har faktiskt lite svårt att se att vi inte ska få i alla fall en kortare rekyl upp i början av nästa vecka.

Det är ju i alla fall extremt spännande tider för alla daytraders! Själv handlar jag med små summor, och framför allt jobbar heltid med annat, så jag kan inte bevaka så noga som behövs för att vara riktigt aktiv. Men oavsett vilket, det är spännande tider :-)

Trevlig helg, och njut av solen!

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x