Så fick då äntligen Karo Bio en ny VD igår. Det blev en “gammal räv” i sammanhanget, och sannolikt ett bra val. Jag kan inte personen i fråga i detalj, men vad jag kunnat läsa mig till så verkar han ha gjort ett bra jobb historiskt. Med sitt stora ägande i nuvarande bolaget (Biolin) så tyder mycket på att han kommer att medverka i “pilotskolan” även i Karo Bio, och köpa på sig en ordentlig post aktier, och det är ju alltid positivt med en VD med stort eget kapital i bolaget.

Det är ju också en god vän till storägare Håkansson, vilket också visar på Bo Håkanssons engagemang i bolaget. Vilket absolut är positivt, Bosse är inte känd för att slänga sina pengar i sjön, snarare så har han ett väldigt bra track-record vad gäller investeringar.

I övrigt så tuffar RIMM på mycket bra i USA, New Wave krossar motstånden på väg upp, och Kungsleden verkar ha fått rejäl fart i aktieägarleden. Mycket kul att se, mindre kul att man står utanför dessa fina bolag för närvarande…Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
11 years ago

Kan det vara värt att sälja sitt intrum justitia innehav för att finansiera ytterligare Karo bio inköp?

Anonymous
11 years ago

Andreas här, ja, jag vill inte ge dig råd, men det är aldrig bra att lägga alla ägg i samma korg, samtidigt tror jag att uppsidan i Karo Bio är väldigt stor…. Kanske en liten ökning vore ett bra alternativ?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x