Då har även USA-börsen stängt för veckan. Det blev en intensiv vecka med massor av rapporter och många positiva kommentarer om den nuvarande utvecklingen. Ericssons rapport idag var dock inte enligt de högt ställda förväntningarna analytikerna hade, och reaktionen var omedelbar, ner drygt 7%. ABB, Volvo, Trelleborg, Scania mfl har dock kommit in med mycket övertygande rapporter tidigare i veckan.

Jag ligger fortfarande passiv vid sidan om med XACT BEAR som enda innehav. Det kommer jag nog göra ytterligare en tid, i alla fall så länge 1070 inte bryts på OMX. Bryts det så ska vi upp ytterligare en bit. Jag tror dock att det motståndet håller, och att vi inom kort påbörjar en resa nedåt. Speciellt när rapporterna är levererade, då kommer det återigen bli ett ökat fokus på makro, och då kommer vi nog ner en bit. Men, jag är inte odelat negativ, och jag tror att börsen står högre om ett år än vad den gör idag.

Nu är det i alla fall helg, och semester, högsommar och prognosen lovar regn, i alla fall här i Blekinge där jag befinner mig. Det innebär att man har massa tid att läsa bloggar, rapporter och annat kul i helgen :-)

Kan rekommendera bland annat www.4020.se som är en mycket läsvärd blogg som jag själv följer med stort intresse så ofta jag hinner.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x