Idag var det idel blått i portföljen förutom RIM som backade drygt 2% trots lanseringen idag, men den gamla sanningen “köp på rykte & sälj på nyhet” verkar stämma som vanligt. Oavsett vilket så tror jag det var en viktig lansering för RIM.

Övriga bolag utvecklades väl…

 

BP sålde lite tillgångar i Columbia och verkar göra framsteg i mexikanska gulfen. Möjligheterna för en fortsatt uppgång i BP är goda, speciellt som oljepriset fortsätter upp.

Enquest köpte ytterligare tillgångar i Nordsjön, det är positivt att de växer, och priset de betalade per fat är väl relativt rimligt, i mina ögon är det billigt, men det är säkert marknadsmässiga priser.

Astra, Kungsleden, Betsson, Clas Ohlson, H&M osv gick alla upp, och portföljen visade en uppgång på 0,5% idag.

Nu tar vi nya tag inför morgondagen, och nu kallar sängen. Vi ses imorgon!

Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

Ja, det ser ut som du har en mycket intressant portfölj. Vad anser du om Venue Retail Group som har backat de senaste veckorna men nu hamnat på en stabil kursnivå. Jag har själv följt bolaget ett tag och de har riktigt bra framtidsutsikter. Börsvärdet ligger på ca 157mkr, men omsättningen överstiger 800mkr årligen.

Anonymous
10 years ago

Hej JPA. Gillar inte VNR, som Wedins som de hette innan så var det alldeles för mycket strul med bolaget, men håller med, värderingen är låg, fast jag håller mig utanför den aktien. Önskar dig dock lycka till med investeringen! Mvh Andreas

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x