Varit medlem och följt Börssnack på DI.se i över 10 år, eller väldigt länge i alla fall, först med nick Copiad777 och nu senaste året som “aktietips.net”. Men slås gång på gång av hur låg klass det är på inläggen… Varje dag det faller har alla köpt 4xBEAR, och hånar öppet alla som dagen innan skrev något positivt om aktier… När det sen går uppåt så har plötsligt alla sålt BEAR och gått all in i 4XBULL….

Visst, det finns en del bra nick som är värda att läsa, och jag kommer självklart fortsätta läsa och skriva där ibland, men tycker att forumet spelat ut sin roll lite…

Några reflektioner man kan ha…

1. Ligger verkligen alla rätt hela tiden? Otroligt skickliga skribenter på BS…

2. Handlar ingen med aktier längre, köper alla certifikat med hävstång, gärna x3 eller x4?

3. Hur orkar man håna andra hela tiden? Varför inte ha en vettig diskussion och hjälpa varandra?

4. Ligger alla “all-in” hela tiden, och i många fall fullt belånade?

5. Hur många av sribenterna på BS tjänar egentligen pengar på sin trading långsiktigt?

Jaja, kan inte förändra världen, men tycker det är tråkigt att Sveriges största börs-forum är så jäkla kass…

Läs mer om och testa CMC Markets – Bland annat tillgång till kraftfulla tekniska analysverktyg, CMC Markets är marknadsledande inom CFD-handel i Norden. Erbjuder CFD-handel av aktier, index, valutor och råvaror över hela världen.


Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
9 years ago

Tydligen många som reagerat på mitt inlägg angående Börssnack, kul :-) Många som tycker jag är patetisk, barnslig och missunsam?

I så fall ber jag er som tycker det om ursäkt, min tanke med inlägget var bara helt enkelt att skriva det jag kände/känner…

Det finns självklart många på BS som är jätteduktiga, och det är säkert många som dag efter dag lyckas träffa bottnar & toppar med sina hävstångs-produkter! Men jag skulla i alla fall vilja se en mer konstruktiv debatt i forumet, självklart även med skitsnack, det finns det i alla forum både digitala och i vanliga livet.

Ikväll exempel har jag sett en som ligger kvar i BEAR, resten verkar ligga tunga i aktier just ikväll, många verkar dessutom tro att vi ska upp 25% nu närmsta veckan…

Jaja, nu är det snart dags för en ny spännande börsdag :-)

Anonymous
9 years ago

Folk som har stora behov av att hävda sig kommer det alltid finnas. Alla former av kommentarsmöjligheter på nätet är julafton för dem.
Men vänta nu, jag kommenterar också mycket… Jaja:-)
Själv gillar jag i vilket fall vcw bättre än börssnack: http://www.dagensps.se/tjanster/vcw/
Lite fler informativa inlägg där även om många ju försöker haussa aktier de redan äger:-)

Anonymous
9 years ago

Håller med Lasse, klart man ska kommentera mycket! Det är ju det som håller diskussionerna igång!!

Ja, inte besökt VCW så mycket senaste åren, kanske får återvända dit… Spenderade mycket tid där på det glada 90-talet när Switchcore, Autofill o alla gamla legendariska hype-företag var heta :-)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x