Vill bara börja med RIM. Sålde resterande innehav direkt när Börsen öppnade efter rapporten. Gjort en rejäl förlust på aktien. Behöver få lite distans till aktien och omvärdera den. Har dock fortsatt räkna på aktien, och kommer fortfarande fram till att den är kraftigt undervärderad. Kommer att gå in igen med en liten post under veckan tror jag. Aktien har fallit ytterligare 7-8% sen jag sålde…

Rent generellt fick jag “rätt”, börsen är orolig och makro ser inte så bra ut. Tycker dock att börsen som fallit cirka 10% sen jag började skriva om det i vissa fall börjar se lite intressant ut. Tror vi har många problem framför oss, men kortsiktigt (2-3 veckors sikt) kan rekylera upp en del. Kommer köpa in lite nya aktier till portföljen på torsdag, alternativt i början av nästa vecka. Fortsätter dock att vara negativ i ett längre perspektiv och räknar bara med att behålla de posiitionerna jag intar någon/några veckor. I övrigt fortsätter jag behålla en hög likviditet inför kommande dippar.

H&M på onsdag är veckans höjdpunkt, även om rapporten i sig kanske inte blir så munter. Hoppas på en “dålig” rapport och att jag kan komma in billigare i aktien. Går den under 200kr så kommer jag köpa på mig ordentligt många H&M i alla fall, det är en sak som är säker.

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. Köp Guld, Olja, Dollar, Euro, SEK osv. På CMC Markets är det enkelt att spekulera i både uppgång & nedgång. Köpa eller blanka aktier, valutor, råvaror. Handla instrument & aktier på börser över hela världen, dygnet runt.Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

Det är lite fallande kniven varning på RIM, ingen gillar dem atm och de har ordentliga problem. Skulle hitta något annat som var undervärderat om jag var du…

Anonymous
10 years ago

Kalle, bra input. Du har självklart rätt. Ska dock försöka mig på att förklara varför jag fortfarande tror på RIM i helgen. Återkommer, men på det stora hela håller jag med.

Kommer köpa in både Apple, Google, Microsoft & RIM till portföljen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x