Net Insight är ett bolag jag följt ända sedan slutet av 90-talet då de tillsammans med Dynarc instroducerade DTM som alternativ för media-transport. Aktierna var rejält hypade i början av 2000-talet, och jag ägde faktiskt Dynarc ett tag. 

Mitt förhållande till Net Insight har varit stormigt. Jag var inne i aktien runt 2006 senast. Men även om jag inte haft pengar i aktien så har jag alltid läst alla rapporter och följt pressreleaserna. Idag när jag såg resultatet så tog jag ett beslut ganska snabbt att köpa in mig. Jag köpte en hyfsad post. Sen tittade jag inte så mycket på Börsen förren vid 16.30-tiden, och vilken resa aktien gjorde sista timmen idag! Ligger redan mer än 10% plus på investeringen. 

Vinstökningen som nåddes i Q4 visar potentialen i aktien, när omsättning & vinst sticker så kommer det att hända snabbt, bolaget har grymma marginaler och är sedan länge vinstdrivande. Det är alltså i mina ögon inte längre något “förhoppningsbolag”. Kul att få en bra start på investeringen i Net Insight. Jag ska läsa rapporten i mer detalj i helgen och får se om jag eventuellt ökar nästa vecka, men just nu känns min nivå på innehavet rimlig.