Fick ett tips av Ralf på provideltd.com i helgen, den amerikanska serien “Wall Street Warriors“. Det är en reality-show om ett antal personer som jobbar på eller runt Wall Street.

Man får en insyn i hur det fungerar på börsgolvet, hur daytraders agerar, hur spelet om pengar i hedgefonderna fungerar och mycket mer. Man får följa ett antal människor relativt nära.

Serien finns inte i Sverige, så det finns några olika sätt att kunna titta på den. Här är några alternativ, det finns självklart andra, icke lagliga alternativ, men dem beskriver jag inte här.

1. Köp säsong 1 & 2 för cirka 120kr/säsong från Amazon.co.uk

2. Köp en amerikansk IP-adress och se serien helt lagligt via hemsidan eller hulu.com. Att prenumerera på en amerikansk IP-adress är säkert i gränslandet för vad man får göra, men i dagsläget är det ett lagligt sätt att kunna köpa & se på filmer i USA.

Läs mer om serien på hemsidan.

Hur ni än väljer att följa serien (är inne på 3:e säsongen nu) så är den sevärd, jag har själv inte följt den så noga, men sett 4-5 avsnitt, och det är faktiskt klart sevärt! I alla fall om man är en “aktie-nörd” som jag :-)

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets kan du handla med både råvaror, valuta och aktier på flera av världens börser.


Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
11 years ago

tjena. vart får du tag på sesson 3??? :O har letat som en galning?

Anonymous
11 years ago

Hej Ralf,

Inte hittat den någonstans för nerladdning, men om du skaffar en amerikansk IP så kan du se serien direkt från Mojos hemsida.

Sök på USA IP på Google, välj inte den billigaste tjänsten, utan någon tjänst som ligger på cirka $20/månad. Köp en månad och se hela serien. Fungerar klockrent! /Andreas

Anonymous
11 years ago

tack så mycket ska göras direkt! älskar programet! sen kan du kolla på million dollar trader. skit kul också. reality show. där en trader sattsar en million av sina egna dollar på att han kan ta 8a normala personer med olika personligheter och göra om dem till traders på två månader. finns tre avsnitt på en timme vardera. roligt och se “normalt” folk hantera stressen med daytradding.

Anonymous
11 years ago

Finns ingen säsong 3 på Mojo´s hemsida!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x