Har tyvärr inte hunnit skriva på över en vecka, varit på resande fot hela denna veckan, inga långresor, men Malmö & Göteborg har varit i fokus för min del några dagar. Har spenderat hela dagarna i möten & på seminarier, och kvällarna på restauranger osv. Har just därför inte heller kunnat följa rapportsäsongen så noga som jag kunde under semestern. Men på det stora hela är ju rapporterna som väntat bättre än väntat, och EU har kommit överens om åtgärder för att hjälpa Grekland och lösa krisen.

På aktienivå så har jag inte gjort några förändringar alls senaste veckan. Kan konstatera att mina Swedbank gått kanon, likaså mina Google & Apple. RIMM har gått ner på flera dåliga nyheter och Tele2 mfl har gått upp.

Vad händer nu då? Ja, jag är fortfarande lite pessimistisk, man har inte löst krisen. Man har skjutit problemen framför sig, men inte löst något egentligen. När rapporterna är över kommer vi återgå till makro-fokus och då är risken stor att vi återigen intar en mer negativ inställning till utvecklingen.

Precise ser spännande ut måste jag säga. Samarbeten som tecknats öppnar upp för bra affärer närmsta året! Sen om det kommer affärer denna eller andra sidan årsskiftet spelar ingen större roll. Ordrar kommer ,det är jag övertygad om, och min förhoppning är att det blir stora ordrar!

Imorgon fredag, och sen en efterlängtad helg!