Det trodde jag inte, men även idag lyckades USA hitta ljusglimtar för att pressa upp index över nollan. Idag blev det protokollet från förra FED-mötet som blev katalysatorn. Detta trots att statistiken kom in sämre än väntat. Även Stockholm stängde upp, om än med bara 0,3%.

RIM/Blackberry är enormt stark! Aktien har stigit 48% sen botten, på 3 veckor. Aktien har snittat 4,8% upp per dag de senaste 7 dagarna. Idag är aktien upp 6% på en börs som i övrigt är i princip oförändrad. Orsakerna till detta? Återköp? Ja delvis, men det kan inte påverka kursen så markant. Uppköpsrykten? Absolut! Någon som försöker köpa upp aktier över marknaden? Ja, kan absolut vara så. Oavsett vilket så är det en otrolig styrka i aktien just nu.

Dollarn gick lite överraskande upp idag och stärktes med 6 öre.

Jag tror vi öppnar upp något, och vi ska kanske upp lite till innan rekylen uppåt är över, men min uppfattning är klar, om en vecka står vi lägre än idag.

Läs mer om och testa CMC Markets – Bland annat tillgång till kraftfulla tekniska analysverktyg, CMC Markets är marknadsledande inom CFD-handel i Norden. Erbjuder CFD-handel av aktier, index, valutor och råvaror över hela världen.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x