Då kan vi lägga vecka 32 till handlingarna. Det blev en något dyster vecka med mycket statistik, och tyvärr inte så positiv sådan. På rapportfronten har det varit lugnt, och likaså i min depå. En del förändringar har gjorts, men inget större. Värdet är i stort sett oförändrat, någon procent ner har det väl blivit totalt, men har inte räknat ut något exakt utfall.

Nu blickar vi istället framåt mot nästa vecka, och den erbjuder lite fler rapporter igen, och jag tror att även nästa vecka ska innehålla rapporter som slår förväntningarna, cirka 80% av rapporterna hittills har slagit förväntningarna enligt experterna.

Måndag:

Inga spännande rapporter, vi styrs väl av USA även denna dag…

Tisdag:

Enquest släpper sin rapport. Det blir väl första rapporten som eget bolag?

Onsdag:

Mina innehav Kungsleden & PA Resources rapporterar denna dag, hoppas att de slår förväntningarna med råge! Även SAS, Hakon Invest, Aarhus Karlshamn & Vostok Nafta (med flera) rapporterar denna dag.

Torsdag:

Fingerprints rapport kan vara värd att hålla ögonen på denna dag.

Fredag:

Lugn avslutning på veckan, primärt mindre bolag som rapporterar idag, Melker Shörling är ett av undantagen, kan vara intressant att följa, med stora innehav som Hexagon osv så vet vi ju redan att det gått bra senaste kvartalet.

Detta är ett axplock av det jag kommer att bevaka kommande vecka.