Det är spännande tider på börsen, det märks att företagen börjar använda sina kassor, och börjar växa genom förvärv, senaste tide n har ju Alfa Laval lagt bud på Munters, Bong Ljungdahl har köpt kuvertdelen av franska Hamelin osv. Globalt är mineraler och naturtillgångar i form av metaller, olja mm “stekhett”, det har genomförts massor av affärer under året.

PA resources har under veckan gått starkt, och blivit köprekad två gånger, ena gången med målkurs på 9kr, andra gången med målkurs på 8,20kr. Det är långt ifrån de drgya 5kr aktien står i idag. Kan bli en spännade resa kommande år i PARE!

Eniro har bytt VD, riktigt spännande, Johan har långerfarenhet från riskkapital, och är revisor i grunden, han kommer definivt att driva Eniro så kostnadseffektivt det bara går, och med sin erfarenhet från MTG, Telenor mfl så känner han väl till möjligheterna inom mobilt & online. En mycket spännande kombination.

I övrigt har veckan varit ganska lugn, för min del har den inneburit mycket resande, och min bevakning av börsen har inte varit på topp. Nu ser vi fram emot ytterligare en spännande vecka, men först blir det kräftskiva :-). Återkommer imorgon med en artikel om vad som är viktigt att hålla koll på under kommande vecka…