Befinner mig för närvarande i Spanien för att besöka Mobile World Congress kommande vecka. Det blir en mycket spännande vecka med massor av möten och produktpresentationer. Det har dock också gjort att antalet inlägg och min bevakning av börsen varit lite lägre senaste dagarna.

Nu är vi i alla fall igenom en av de intensivaste rapport-veckorna för denna gången. Visst, det återstår många rapporter, men vi har nu passerat den allra intensivaste perioden. I veckan har vi bland annat få se min “idol” Torsten Jansson få till en rejäl skräll med New Wave och rusa cirka 20% på en i övrigt seg börs, Karo Bio har gjort motsvarande i andra riktningen.

Betsson går som tåget, och det tror jag inte så många är förvånade över. Det är ett mycket välskött bolag, och direktavkastningen fortsätter vara tilltalande.

Nokia som igår meddelade att man börjar bygga telefoner med WP7 belönades med en kraftig nedgång på 14%. Förstår egentligen inte varför, de flesta förväntade väl sig denna nyheten? Ryktet som gick var ju precis det som blev verklighet. Om Nokia är köpvärd nu? Jag vet faktiskt inte. Jag tycker det finns andra aktier som är mer köpvärda, i alla fall kortsiktigt. Självklart är värderingen mycket låg, men det känns osäkert i vilken takt man hinner få ut nya lurar, och tills det är lite klarare ska man nog vara lite passiv.

Som sagt, en spännande vecka väntar runt hörnet, återkommer med fler rapporter & kommentarer under helgen.Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

Vad gäller Nokia så anser jag att bolaget på ett kusligt desperat sätt ställt sig i beroendeställning till osexiga Microsoft som misslyckats mer än en gång inom mobilbranschen. Jag hade hoppats på betydligt mer än att Steve ringt sina gamla kollegor.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x