Blev inget inlägg igår, jag träffade en snäll doktor som gav mig penicillin för min halsfluss, i övrigt så försökte jag hålla jobbet flytande och vila… Aktierna fick stå tillbaka. Dock såg jag att OMX slutade ner efter att ha varit på plus nästan hela dagen. Dock slutade OMXS30 inte ner lika mycket som generalindex, och mina BEAR styrs ju av Futuren på OMXS30. RIMM föll ju relativt kraftigt hela kvällen, för att återhämta sig en del sista timmen.

Idag är det ju fredag, och sista chansen att bli rik på börsen denna veckan (sen har vi ju dubbeljackpot på V75 på lördag att se fram emot också förståss). Jag väljer att ligga kvar även idag. Jag ser inget som kan få börsen att stiga kraftigt på kort sikt, och varningstecknen är många…

Det är dåligt med kommentarer i bloggen, speciellt sista veckan, men vad tror du om Börsen kommande vecka? Har du minskat exponeringen mot aktier, eller rider du ut eventuella stormar med innehaven intakta?


Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
11 years ago

Jag tror att det blir nedgång nästa vecka. Därför har jag en del i XACT BEAR och minishorts plus minilong USD/SEK. Så här ser fördelningen i min depå inför nästa vecka: Aktie 42,8%, XACT Bear 5,7%, mini futures 12% samt kontanter 39,5%. Krya på dig.

Anonymous
11 years ago

Med XACT Bear mednade jag XACT Bear 2 som ju har hävstång 2.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x