En sak är säker, gäller att komma rätt i cyklerna på tradingen. Jag har jobbat idag så inte hunnit göra så mycket affärer. Men kortade H&M lite efter öppning och sålde lite senare med liten vinst. Dock glad att jag inte satt med dem innan öppning då de öppnade upp starkt på mycket bra försäljningssiffror.

I övrigt har jag inte lyckats speciellt bra idag, blev utstoppad både på OMX och DAX när indexen rörde sig kraftigt. Gjorde en bra affär på Nasdaq nu ikväll, men dagen slutade ändå på minus.

Har svårt att trada när jag jobbar, får se hur jag gör med tradingen under hösten. Tills vidare räknar jag i alla fall med att kunna göra någon/några affärer per dag (inkluderat USA på kvällarna). Det viktiga är ju inte antalet affärer, utan att man går plus (helst varje dag)…

Imorgon sitter jag i möten hela dagen, så kommer inte hinna ha koll på börsen alls tyvärr.

Mest spännande imorgon blir Precise Biometrics rapport. Med nuvarande värdering krävs det intäkter… Fing & Prec stod för 11% av totala omsättningen på Stockholmsbörsen idag, helt otroligt faktiskt! Blir spännande för alla ägare av aktien imorgon.

Skärmklipp 2015-08-17 23.01.15