Ska vi upp eller ner härifrån? Det har hörts flera röster senaste dagarna på att börsen är översåld. Ja, för några dagar sen kanske det var så men nu har vi studsat upp några procent igen, och jag tror att skuld-krisen i Europa kommer bli värre innan den blir bättre.

Jag har sålt innehaven i både RIMM & Google med en mindre vinst, utväxlingen blev inte som förväntat, innehaven föll tillbaka direkt efter att jag köpt dem och jag fick helt enkelt kalla fötter.

Innehavet i Karo Bio ligger kvar, jag tror fortfarande det kan komma nyheter innan midsommar gällande FDA mm, så det innehavet är det enda som jag inte rubbar just nu.

Har nu precis köpt in BEAR i portföljen igen, köpte in en mellanstor post på 30,65kr. Jag kommer att öka det innehavet om Börsen stiger ytterligare kommande dagar. Jag tror vi ska ner en bra bit till innan det är dags att börja titta på att bygga upp en portfölj på lite längre sikt igen.

Vad tror du?? Kommentare genom att klicka nedanför denna artikeln!

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets är det enkelt att spekulera i både uppgång & nedgång. Köpa eller blanka aktier, valutor, råvaror. Handla instrument & aktier på börser över hela världen, dygnet runt.