Turbowarrants är ett hävstångsinstrument som är ganska intressant, i alla fall tycker jag det. Jag har senaste veckorna handlat en del med turbowarrants i OMXS30 och håller man bara sig till warrants som inte har en stopp-loss för nära nuvarande värde så är risken hanterbar. Det är ett enkelt sätt att handla index med relativt små belopp, men samtidigt kittlande då hävstången kan vara stor.

Själv har jag köpt TOXS3W 1310CBK och sålde halva innehavet igår med cirka 35% vinst. Det är självklart inga instrument man ska investera hela sitt kapital i, men om man har en stark marknadstro (upp eller ner) så ger dessa warrants bra avkastning. Mer info kan får på bland annat http://www.ngm.se/utbildning/turbowarranter-2/.

Kan också rekommendera http://winningtrading.vinnarbyran.se/ för teknisk analys i detta sammanhang. Tobbe är mycket kunnig och intressant, både att läsa och att lyssna på. Jag prenumererar sedan länge både på hans videoanalyser & skrivna analyser. De är värda varenda krona! Tobbes kommentarer är alltid intressanta inför en ny börsdag! Följ honom på twitter via @winningtrading

Nu blir det TV4 & Mission Impossible med sonen, ha de bäst!