Det har varit en tuff vecka för många investerare, en del har haft det värre än andra. Har en god vän som legat tungt i PARE, han har sett investeringen falla med nästan 50% på några veckor… Karo Bio som jag själv har har har också fallit rejält i värde… Från cirka 8,50 till 7,00 på någon vecka… Det känns rejält i portföljen eftersom det är största innehavet.. Men men, man får väl passa på att öka innehavet om den faller vidare, jag tror ju lika mycket nu på bolaget som jag gjorde för tre veckor sen. Inget fundamentalt har ju förändrats.

Jag sålde igår fredag av innehavet i Google med en liten förlust. Google är framtiden, men värderingen är hög, och vid fortsatta nedgångar tror jag aktien kan ta stryk.

Köpte in en liten post i Clas Ohlson på 114,50kr. Tror fortsatt att detta är ett bra ingångsläge i den aktien långsiktigt. Köpte också några hundra Kungsleden vid stängning på 40,20kr. Detta är jag också övertygad om att på lång sikt är en mycket bra inköpskurs.

Nu väntar vi alla med spänning på börsens öppning på måndag, men ett tips till alla som är nervösa… Stirra inte in i börsskärmen för mycket, försök hitta en portfölj med “lagom” mycket risk för din personlighet, ta det sedan lugnt, alla kriser går över, så även denna, sen om börsen ska ner ytterligare 10% närmsta månaden? Ja kanske det, men om ett år står den sannolikt högre än idag. Lycka till alla glada människor!

Förresten, bevakar Swedbank, PA Resourses, Ratos, Autoliv, H&M och några till, de har kommit ner en bra bit från sina toppnoteringar…

Här kommer en bild över min nuvarande portfölj, jag har tidigare legat med belåning, men har nu dragit ner på risken rejält, ingen belåning och en del likvider vid sidan, samt självklart möjligheten att återigen utnyttja belåningen när tillfälle ges. Men som sagt, man ska vara försiktig där ute nu, det blåser ordentligt….

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets kan du handla med både råvaror, valuta och aktier på flera av världens börser.Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x