Så var det dags att börja fundera på morgondagen. USA slutade ner även idag och min minilong i måndags känns helt fel. Det var tur att posterna i Minilong TSLA & Minilong OMXS30 var små. Funderar just nu på om jag ska sälja direkt på morgonen och ta förlusten eller snitta ner mig under dagen.

Vi får se. Kanske går Autoliv ner mot 810 imorgon, så jag kan realisera en vinst i den Minishort jag initierade förra veckan. Autoliv var stark i USA idag och tror nersidan kortsiktigt är begränsad trots att den är nära ATH. Problemen för deras konkurrents krockkuddar är för stora för att Autoliv ska kunna falla mycket just nu.

SP500 var nere på 1992 idag, tror vi ska ner mot 1970 innan denna rekylen är över, frågan är dock om vi inte ska studsa upp innan dess. SP500 har nu fallit 4 dagar i rad och det är det största fallet på 4 dagar sedan hösten 2013. Tror det är smart att avvakta lite och handla med små positioner.

Hög volla är ju egentligen perfekt för traders, men det handlar mycket om tajming också, gäller att komma rätt in i postionerna.

Semestern är också slut imorgon, så blir till att kolla börsen lite mellan möten och annat som behöver göras :-)

Lycka till imorgon!