Sålt mina BEAR på 39,20 och köpt BULL på 134,50. Sålde BEAR med cirka 2% i vinst. Räknar med att börsen går upp mot -2%, sen säljer jag BULL igen. Tror börsen faller tillbaka ytterligare vid USA-öppning, och räknar med att ligga i BEAR innan dess igen. (Om jag hinner med i svängarna), men idag har jag möjlighet att sitta o trada lite, och även om jag inte handlar för jättebelopp blir det bra pengar om man lyckas i svängarna.

Jag avvaktar med inköp av aktier, börsen har gått upp över 8% på en vecka, och vi ska nog ner en bit framöver igen. Kortsiktigt kan man dock tjäna bra pengar i exempelvis Swedbank och Hexagon som rör sig ganska mycket intradag…

Väntar med spänning på eftermiddagens statistik från USA nu.

Läs mer om och testa CMC Markets – Bland annat tillgång till kraftfulla tekniska analysverktyg, CMC Markets är marknadsledande inom CFD-handel i Norden. Erbjuder CFD-handel av aktier, index, valutor och råvaror över hela världen.