Tillbaka efter en långhelg i Barcelona. Solen skiner och sommarvärmen har kommit tidigt! På börsen är det dock desto dystrare. Och som jag påpekat under en längre tid nu, det kan bli värre innan solen återkommer på Börsen.

Clas Ohlson kommer med rapport i veckan, men det mesta är redan känt, så det blir fokus på Maj-siffrorna samt uttalanden runt takten på nyetableringar, hur läget är i Storbritannien som avgör kursreaktionen. Oavsett vilket så tror jag aktien är köpvärd på sikt på dagens nivåer.

Hexagon känns intressant, men det är aldrig kul med stora utförsäljningar av insiders… Men på sikt tror jag ändå aktien är klart köpvärd på de nivåer vi ser idag.

Jag håller mig fortsatt mycket passiv på börsen, små inköp i några bolag, men är generellt negativt inställd och kommer inte göra några större köp i närtid.

RIM som ur ett investeringsperspektiv varit mindre lyckat får en allt mindre plats i portföljen, och den investeringen gör att jag totalt sett ligger på minus för året. Jag ligger just nu likvid med över 50% och kommer nog att fortsätta göra det över sommaren. Tror på bättre köplägen längre fram, Grekland och övriga krisländer kommer fortsätta spöka ett tag till tror jag. Men jag ska öka investeringarna under hösten, för att vara bra positionerad inför nästa års utdelningar.

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. Köp Guld, Olja, Dollar, Euro, SEK osv. På CMC Markets är det enkelt att spekulera i både uppgång & nedgång. Köpa eller blanka aktier, valutor, råvaror. Handla instrument & aktier på börser över hela världen, dygnet runt.