hmSnygga siffror av H&M idag! Visserligen är det som analytikerna skriver att man inte ska bedömma H&M enbart baserat på en månad, men det är ändå positivt efter vårens nedgång i aktien (efter rapporten). H&M är, och kommer även framöver att vara ett bra och hälsosamt företag, och sannolikt också en stabil aktie.

I övrigt tycker jag vi har en typisk “varannan-dags-börs”. Det brukar sluta med en rejäl utbrytning i någon riktning, enligt mig oftare nedåt än uppåt. Men vi är mitt inne i utdelningsperioden, vilket gör att många väntar med att sälja av. Får vi en problematisk period under Maj-Juni, så kan dock många söka sig mot utgången och avvakta till i höst och se om det lugnat ner sig. Generellt verkar dock EU hyfsat positiva, och svenska regeringen verkar ju inte tro på någon större konjunktur-svacka längre.. Det är mycket dubbla budskap, och det är inte lätt att vara aktiv på marknaden just nu… Jag gör det jag gjort bäst senaste halvåret… Avvaktar :-)