Återigen varit på resande fot och jobbat mycket senaste veckorna, men också hunnit handla en del på börsen. Handlar just nu primärt i USA, tradingmässigt så är det Apple & Blackberry jag fortsätter handla med, och har hunnit både köpa & sälja några gånger senaste veckorna.

Idag gick jag in i Apple igen efter att ha blivit utstoppad förra veckan när aktien föll. Köpte in en post idag med ett snitt på $404. Köpte i fredags även tillbaka en del Blackberry på $13.63.

Det är svårt att tolka börsen just nu, och det kommer det nog vara fortsatt en tid. Långsiktigt tror jag vi ska upp, men det kommer sannolikt vara turbulent en tid framöver med Kina-siffror, rapporter, fågelinfluensa och annat som stör uppgången.

Imorgon tror jag USA öppnar upp efter några dagar med fallande kurser, men vi får väl se… Skulle Apple falla igenom $400 så kan det bli rejäl fart neråt, då gäller det att vara med o köpa lite mer :-) Det kommer snart nyheter om återköp, höjda utdelningar och produktnyheter, det tror jag i alla fall.

Blackberry kommer sannolikt med nyheter senast i mitten av Maj, de brukar alltid lansera nyheter i samband med Blackberry Live 14-16 Maj.