Måndag, och lunch redan! Var tog förmiddagen vägen? Enligt DI.se så är det ett extra krismöte kl12.00 innan det ordinarie krismötet kl 17.00, det är helt otroligt att man har krismöte innan krismötet, det säger en del om hur krisartat det är…

Som vanligt är det grekland som spökar, underskotten blir större än väntat och nu behöver man 10 miljarder EURO istället flr 8 för att klara resterande del av året. Jag tror personligen att vi börjar närma oss en default nu, tror inte man kan skjuta fram den så mycket mer nu faktiskt. Men vi får se, politikerna vill säkert vänta längre och det kanske inte sker förren i Q1 nästa år, men det förlänger bara lidandet för oss som sparar & investerar på börsen. Det gynnar de som har tid med daytrading eftersom svängningarna lär fortsätta.

Kul att se att alla banker är överens om att Lundin Petroleum ska upp. Det kommer höjda målkurser & rekar från flera håll nu på måndagen. Många ser företaget som en trolig uppköpskandidat. Blir spännande att följa!

Imorgon kommer nya iPhone – ett av årets mest hypade event. Ska bli spännande att följa. Det måste vara bra nyheter för att Apple ska fortsätta uppåt, finns nog en risk på nedsidan, men skulle aldrig våga blanka Apple, de är extremt starka och kan säkert fortsätta upp. Men skulle i alla fall inte köpa aktien just nu i detta läget. Det är mycket inpriat i dagens värdering redan.

Nu, back to work, återkommer ikväll!