Då var det söndag igen, krisen i Japan överskuggar självklart allt denna helg, har faktiskt skänkt lite pengar till Radiohjälpen mfl i helgen, och rekommenderar alla som har råd/vill, att bidra till att hjälpa de behövande i Japan just nu. Vi vet ju inte heller hur krisen slutar med kärnkraftverket, som de flesta säkert följer via Internet och TV-sändningarna.

I övrigt har våren kommit till Blekinge, med cirka 8gr varmt igår, och idag har vi blivit lovade temperaturer på upp mot +10gr! Saade vann melodifetivalen och grill-premiären med goda vänner är avklarad.

Något jag funderat på hela helgen, och som jag dryftat med goda vänner är hur mycket börsen påverkas av Japan-händelserna, och det är självklart svårt att överblicka i nuläget. Dock är det märkligt hur snabbt fokus flyttas, krisen i Libyen har ju inte alls fått samma uppmärksamhet i helgen, och nu är det Tsunamin som istället är i fokus.

Om du har lite tid över idag så rekommenderar jag Börsrådet som DITV sänder via webben. Maria Malmqvist på CMC Markets tycker bland annat att Hexagon har potential till en kursdubbling framöver, även Oriflame, Boliden, Investor mfl diskuteras i programmet.


(Källa: DITV.se) Klicka på bilden för att komma till videoklippet.

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. Köp Guld, Olja, Dollar, Euro, SEK osv. På CMC Markets är det enkelt att spekulera i både uppgång & nedgång. Köpa eller blanka aktier, valutor, råvaror. Handla instrument & aktier på börser över hela världen, dygnet runt.