Siffrorna över USA:s BNP var lite sämre än väntat, men framför allt var ju upppföljningen på de äldre siffrorna sämre än väntat. Det lär dock inte påverka börsen speciellt mycket… Jag undrar vad som kan få börsen att välja riktning just nu? Bolagen presenterar grymma vinster, i vissa fall på grund av besparingar, men i vissa fall också baserat på ökad försäljning vilket ju är positivt, det borde få börsen att fortsätta upp?

Å andra sidan har Island fått sänkt betyg av Moodys idag, Spanien kommer sannolikt att sänkas 2-3 punkter inom kort, IMF hävdar att USA behöver mer stimulans för att få igång tillväxten, och så kan man hålla på ett tag… Det borde ju innebära att tillväxten hotas, och därmed också företagens försäljningstillväxt, och därigenom också värderingen på bolagen?

Jag är väldigt kluven, vet inte vilket ben jag ska stå på. Jag har i alla fall sålt mina BEAR på 27,50kr. Det blev en förlust på cirka 45öre/aktie, men det får jag ta, jag vill inte sitta på Bear när jag inte kan förstå marknaden, då är det bättre att ha pengarna utanför ett tag, och eventuellt öka innehavet i något bolag i portföljen, men det återkommer jag till när det är aktuellt (kanske redan ikväll om det faller mer?)