Semester är underbart :-) Inte spenderat många timmar på börsen i sommar, så skönt att bara slappa o ta det lungt… Blir nog lugnt någon vecka till, tar tag i höstens åtaganden i mitten av Augusti igen, fram tills dess blir det nog ganska lugnt här på bloggen.

Läste idag att Grekland ligger efter med besparingarna, förvånad någon? Jag tror att Euro-krisen blåser upp igen efter semestrarna faktiskt, men hoppas jag har fel… Vi får väl se vad som händer i Italien, Spanien & Grekland i September-Oktober… Tror det kan bli stökigt, läste att Berlusconi vill till makten igen, bådar ju inte gott för Italien i alla fall :-)

Apple misslyckades med att nå de högt uppskruvade prognoserna, men de tjänar ju ofantligt mycket pengar trots det!! Sannolikt en bra investering på sikt eftersom de nu börjar med utdelningar till vintern också. Dock krävs det att de fortsätter producera succéer, annars kan värderingen snabbt falla.

Testar en Nexus7 nu, måste säga att Google är på rätt spår… Gillar verkligen denna plattan! Formatet är kanon, och Android är riktigt bra i Jelly Bean format!

Nu tillbaka till hängmattan :-)