Sålde Bear på 22,55 efter USA-statistiken. Den var betydligt bättre än väntat, och chansen för bra siffror på fredag är nu större.

Jag kommer köra en “sommarportfölj” i Juli & Augusti, (börjar jobba 29 Aug igen, och då stänger portföljen). Det är en ren tradingportfölj och syftet är bara att hålla igång under sommaren. Men också för att visa hur svårt det är att trada på ett bra sätt, och visa hur mycket courtage det går åt för traders.. (även om proffesionella traders betalar mindre % i courtage så blir det ändå en betydande kostnad över tid).

Satsar 100.000 SEK.

Första affären 4000 XACT BEAR, inköpta på 22,85. Sålda på 22,55 = ett minus på 1200kr. (Courtage på 99 + 99 tillkommer).

Kommentar: Det blev en liten rekyl igår, men magkänslan är inte tillräckligt övertygande för att ligga kvar i Bear. Arbetsmarknaden verkar enl statten idag 14.30 vaknat till liv lite, och då lär inte börsen gå ner speciellt mycket kommande dagar. Avyttrat positionen idag. Letar nu efter andra intressanta kortsiktiga trades.

Saldo just nu: 98.602 SEK.

Läs mer om och testa CMC Markets – Bland annat tillgång till kraftfulla tekniska analysverktyg, CMC Markets är marknadsledande inom CFD-handel i Norden. Erbjuder CFD-handel av aktier, index, valutor och råvaror över hela världen.