Börsen fortsätter sin kräftgång, och det är väl svårt att se vad som ska vända trenden. ECB behöver ta en aktivare roll för att lugna marknaderna. Dagens nedgång förvånar nog ingen, och 860 är nästa stödnivå på OMXS30, vilket innebär att vi ska ner en bit till. Många tror att vi ska betyldigt längre ner, ända ner till 700-700 på OMXS30. Vi får se, det är inte alls omöjligt.

Köpt in små poster i Hexagon och Ratos till portföljen i alla fall. Ratos förväntas dela ut 5,50kr vilket är över 7% direktavkastning nu. De sålde dessutom ett bolag idag och kan räkna med en rejäl utdelning till moderbolaget. De fick ungefär 10 ggr vinsten och det känns som ett bra pris i nuvarande marknadsläge.

Hexagon är välskött och kommer på sikt gå mot nya höjder. Kommer dock inte köpa några större poster nu. Ska som jag skrivit tidigare inte lägga så mycket tid på börsen förren efter årsskiftet. Nuvarande klimat är inte hälsosamt på börsen, dels blir man nästan galen av att följa alla svängningar, dels så är det helt otroligt oförutsägbart…

Tycker svenska bankerna ser mycket billiga ut… Swedbank är en favorit…

Betsson stod emot raset idag bra, en trygg placering när det blåser i övrigt…

Volvo ner 6%? Ja faktiskt. Känns som att Volvo får lite för mycket stryk, eller?