Nu går vi in i en av de intensivaste rapportveckorna under hösten. Jag ser med spänning fram emot denna vecka! Måndagen blir lugn, och det är skönt, för sen brakar det loss ordentligt :-)

På tisdag:

Getinge, jag har faktiskt köpt in en mindre post i Getinge, Getinge har fallit tillbaka en del, och förväntningarna har kommit ner en bit. Jag ser det som en bra ingångskurs vid nuvarande nivåer. Jag har precis som med Axis ambitionen att en del av innehavet blir långsiktigt, och en mindre del avyttras efter rapporten.

SKF & Millicom är två andra bolag som rapporterar på tisdag.

På onsdag:

Husqvarna, Tele2, SHB rapporterar denna dag, spännande att få en rapport från banksektorn att titta närmare på.

På torsdag:

Veckans mest spännande dag! Flera innehav rapporterar denna dag, bland annat Karo Bio & Precise Biometrics. Jag har dock inga stora förväntningar på dessa två företag i rapporterna. Precise har inte fått några ordrar alls i Q3 och resultatet lär lysa ilsket rött. Undrar hur länge kassan räcker?? Karo Bio kommer säkert inte att släppa några nyheter i samband med rapporten, men de måste snart kommentera eventuella behov av nyemmission.

Swedbank, Kungsleden, Kinnevik & Alfa Laval är andra spännande bolag som rapporterar.

På fredag:

Tungviktarnas fredag! Ericsson & Volvo släpper sina siffror, även Net Insight är intressanta att bevaka denna dag.

Kort sagt blir det en intensiv rapport-vecka och många sena kvällar med kvartalsrapporter :-) Numera kan jag konsumera dem i min nya iPad, och det ska bli ett sant nöje att “PDF”a mig igenom dessa digra samlingar i veckan.

Det kommer förutom många svenska rapporter också en uppsjö av amerikanska såna, och de kommer självklart också att påverka veckans utfall på börsen. Men oavsett vilket, en spännande vecka blir det i alla fall!


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x