Nu finns det i alla fall möjlighet till ökad försäljning. RIM lanserar 5 nya Blackberry-modeller, både touch och med det traditionella tangentbordet. (Själv ska jag ha en Bold 9900, älskar deras tangentbord, överlägset när man skriver/mailar mycket). Deras Facebook 2.0 är också riktigt bra, betydligt bättre än Facebook för Android (som jag också har) och iPhone.

Man genomför lanseringen globalt med 225 operatörer under Augusti. Det är massivt! De brukar släppa en modell åt gången, men nu trycker de ut ett helt batteri av snygga terminaler. Vi får väl se hur detta påverkar kursen, nyheten var som sagt väntas, och det finns inget större överraskningsmoment i dagens release. Dock är det positivt att alla har säljstart redan i Augusti, samt att de lanseras globalt till över 200 operatörer samtidigt!

Börsen i övrigt fortsätter sin kräftgång, och även om det kommer en rekyl uppåt tror jag att vi fortsätter ner ett tag till, kanske med någon/några dagars andhämtning med positiva nyheter. Hexagon imorgon blir intressant. Trimble släppte en rapport igår som var bättre än väntat. Det är därför Hexagon går upp på en i övrigt sur börs idag.Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x