Vilken spännande dag!! Karo Bio öppnade som väntat upp kraftigt, och har sedan legat relativt stabilt. Intressant är att Carnegies analytiker inte tycker NEJM-artikeln påverkar värderingen, ändå har de köpt över 300.000 aktier utan att sälja en enda? Jag har själv köpt 6000 aktier idag. De får ligga där tills avtalet är klart nu, alternativt till mina aktier är värda 0kr.

Precise Biometrics har också gått bra idag, men uttalandet igår? Hur fasen kan en VD säga så? Vad är det han säger egentligen? Det är nästan bara Nordnet som köpt idag, cirka 1.000.000 aktier. Övriga nettosäljer generellt. Jag har i alla fall gått in med 20.000 aktier, och ligger kvar året ut med den posten.

Jag har minskat innehaven i portföljen, och har egentligen halverat exponeringen mot börsen, har bara Karo, Precise, Topotarget och RIMM kvar i portföljen. Ligger likvid med ganska mycket nu och får se vad jag ska göra, antingen öka i portföljbolagen, eller plocka in fler, men det känns som en sättning måste komma snart? Jag vet, jag velar fram och tillbaka angående detta… Men det känns nästan sjukt att börsen inte faller, det finns ju massor av “hot” kortsiktigt…

Jaja, den som lever får se. Nu är jag i alla fall med i matchen i alla “förhoppningsbolagen” som jag bevakat de senaste 5 åren…Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x