Börsen fortsatte upp även idag, och USA slutade positivt vilket indikerar en bra öppning även imorgon… Går det inte lite väl snabbt nu? Jag har bestämt mig för att följa trenden i alla fall, enligt Ingemar Carlsson på realtid.se så bör Börsen toppa i början av sommaren, och det låter vettigt, bra rapporter och utdelningar kommer hålla uppe kurserna och skicka dem ännu högre kommande månad. Jag kommer därför att sikta på att öka exponeringen på 1 månads sikt, men hela tiden ha säljknappen inom räckhåll.

Igår hoppade jag in i Apple, men läste idag att många har problem med Wifi i den nya iPaden, och det är absolut inte bra. Skulle det dyka upp problem för deras nya produkt så är aktien inte längre billig… Jag sålde 33% av innehavet idag på eftermiddagen.

Köpt Clas Ohlson på 130,75 idag också, tror att aktien på längre sikt har mycket att ge. Det är ett välskött bolag som kan växa mycket under många år framöver. Klart intressant. Dock bara köpt en mindre post.

Trelleborg köprekades idag och jag köpte in en liten post på 53,50kr. Trelleborg är väl positionerade när marknaden vänder eftersom man gjort betydande kostnadsbesparingar och blivit mycket effektivare i produktionen.

Karo Bio gjorde ett ryck idag, Morgan Stanley köpte över 200.000 aktier på nästan ett bräde… Skeppade aktien upp till 8,50 innan den senare föll tillbaka något, men slutade på 8,25 och en uppgång på cirka 4%. Intressant att både MSI, Carnegie med flera fortsätter tanka… Vad vet de som inte vi känner till? Jag tror att det är nära förestående med nyheter faktiskt… Men jag har haft fel förr…

Karo Bio är största innehavet i portföljen just nu, och därför hade jag en riktigt bra dag på Börsen idag :-)

ANNONS
Klicka här för att läsa med om CMC Markets och öppna konto. På CMC Markets kan du handla med både råvaror, valuta och aktier på flera av världens börser.