Inveterar-SM

Var uppe på plats 70 vid lunch, sannolikt närmare plats 30-40 i eftermiddags och avslutade dagen på plats 178. Det är kul med tävlingar, men eftersom det är fiktiva pengar tar många risker de aldrig skulle ta i verkligeheten. Det gör det svårt att vinna tävlingarna eftersom det alltid är någon som lyckas med sina chansningar.

Jag har chansat på fortsatt nedgång, så stiger börsen kraftigt kommande 2-3 dagar så hamnar jag sist i tävlingen, fortsätter det ner (kanske efter en uppstuds imorgon förmiddag?) så klättrar jag ordentligt på listorna. Återkommer imorgon kväll till min placering. Ikväll ser det ut såhär i alla fall:

Screenshot 2013-10-02 23.01.10

Precise Biometrics avslutade dagen 4% ner och även idag vill jag påtala ett oroande köp & säljmönster:

Screenshot 2013-10-02 22.57.22

Avanza, Nordnet & Swedbank är största nettoköpare, medan Barclays vräker ut aktier. I min bok säger det att småsparare köper och stora spelare säljer. Jag ligger utanför, och gör nog så några dagar till, kanske kan man plocka upp aktien under 2kr om ngn vecka? Tror aktien behöver nyheter för att börja resan uppåt igen, och kommer det inga nyheter kommer pyspunkan fortsätta, det tror jag i alla fall. Den warrant jag pratat om tidigare är för nära “knock-out nivån” nu, så den vågar jag inte köpa just nu, i alla fall inga större volymer… Men skulle det vända är uppsidan stor… Mycket stor!