Tänkte på Peters kommentar mer sen i eftermiddags, jag har tagit beslutet att samla innehaven i Nordnet-depån, dock kommer jag att använda CMC Markets depån också. Avanza får stå tillbaka till förmån för de andra två. Jag upplever CMC Markets som den överlägset bästa tradingplattformen, och Nordnet som den överlägset bästa fullservice-banken. Nordnets gränssnitt är hästlängder före Avanzas 90-talsdesign… Det är i alla fall min uppfattning.

Jag har köpt in 300 RIMM idag, den har visserligen gått upp en del senaste dagarna, så det känns lite “dyrt”, men vill inte stå utan den aktien någon gång i år… Den aktien står i minst $100 i December, om de inte är uppköpta vid det laget.

Jag har också köpt in 200 Betsson, jag kommer att öka innehavet i den aktien kommande vecka.

Har också köpt in de flesta av de aktierna jag hade på Avanza i min Nordnet-depå. Här följer nuvarande innehav i Nordnet-depån.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x