Så kom påsken, även i år… Veckan blev lite mer dramatisk än väntat, i onsdags föll börsen brant på ny oro för Spanien. Det är ju inte speciellt konstigt egentligen. Ligger kvar med alla aktier, det enda jag ångrar är att jag jag inte sålde av Avanza Zero i min PPM-portfölj för två veckor sen! Loggade in, tryckte på säljknappen, men sen kom ngt annat i vägen och jag slutförde aldrig transaktionen. Jag ligger för närvarande med 100% i Avanza Zero i min PPM-portfölj. Hade tjänat 8% på att sålja. TÄnkte gå över till en räntefond eftersom jag tyckte uppgången var lite väl kraftig i Januari/Februari, men men, lätt att vara efterklok.

Både H&M, Ratos med flera har fått sänkta rekar i veckan, men de är fortfarande mina förstaval i ett längre perspektiv. Alliance Oil börjar också se intressant ut, senaste veckans nedgång är lite väl tilltagen.

RIMM har vänt ner efter en 8% uppgång efter rapporten. Nu är aktien istället ner några procent efter rapport. Jag ligger lågt med innehavet. Kommer inte varken sälja eller utöka närmsta tiden. Aktien kommer sannolikt fortsätta sin kräftgång några månader till. Från Augusti kan det vara idé att börja bevaka aktien lite nogrannare, eventuellt ökar jag innehavet under sommaren.

Snart är det dags för lite utdelningar på kontot också, det är alltid välkommet :-)

Norwegians wifi på planet är utmärkt, skriver detta inlägg på 10.000 meters höjd! 

Glad Påsk!