Så, inte hunnit skriva på en vecka drygt, varit Legoland, Lalandia och senaste dagarna jobb som fått prioriteras istället.

Legat kvar med mina korta, kommer fortsätta göra det i min ena portfölj. I min andra portfölj (på IG-markets) har jag varit ganska aktiv senaste veckan. Dock missade jag första fasen i nedgången på DAX, men har senaste dagarna varit en  mycket positiv handel. Legat rätt större delen av tiden.

Tror på fortsatt ner. Sålt OMX på 1591,5 på IG ikväll. Målbild 1580 i första hand, men får se hur marknaden ser ut imorgon bitti. SL på 1601. Blir inte så många trades imorgon, men hoppas kunna följa börsen lite i alla fall.

Appar – måste säga att IG-markets är hästlängder före Nordnet & Avanza! Både webbtrading-sidan och apparna. Helt överlägset! Använder IG:s appar även när jag inte trasar via dem. Bästa sättet att hålla koll på börsen helt enkelt.

Nu sova, så man är pigg imorgon, kul dag med spännande arbetsuppgifter, en spännande börsdag & på kvällen kärt återseende av goda vänner – en bra fredag helt enkelt :-)