Osäkert läge, Björnen in!

Skriver detta på min nya iPad, fungerar bra än så länge faktiskt.

Har minskat risken markant i portföljen idag. Getinges rapport togs inte emot speciellt positivt och även jag var lite besviken. Jag avyttrade mitt lilla innehav med ngn procent i förlust. Jag återkommer i aktien senare men jag är rädd att det kommer en del nedgraderingar efter detta.

Jag har också för första gången på över en månad tagit in XACT Bear i portföljen igen. Köpte in ett gäng på 24,90 tidigare idag. Jag upplever att börsen har svårt att fortsätta lyfta ännu mer kortsiktigt, tror att börsen behöver hämta andan lite, och det är nga som är nervösa och har stora vinster som de kanske vil säkra. USA-börsen verkar också nervös, och ser nu ikväll att det är ner ordentligt.

Jag ligger tills vidare kvar i flertalet aktier men med mindre poster. XACT Bear står just nu för cirka 25% av totala värdet, så det är inte hela portföljen som är negativ, men det känns bra att ha en del Bear om börsen börjar falla…

Långsiktigt är jag positiv, men kortsiktigt finns det en hyfsad nedsida på börsen, det är ju trots allt ganska många orosmoln där ute…

Kommentarer

kommentarer