Idag har jag inte gjort några förändringar, varken i den långa eller korta portföljen, dock har jag handlat lite i min CMC Markets portfölj. Jag sålde oljan på lite drygt $82, och gjorde därigenom drygt 5000kr i vinst, men sen köpte jag RIMM och olja igen (på $81,10) och nu har den fallit ytterligare, vilket gör att jag ligger totalt sett 1000kr back på gårdagens och dagens affärer.

Nu hoppas jag att Alcoa slår förväntningarna och är positiva, så oljepriset kan få sig ett litet uppsving av det. RIMM avyttras under kvällen, med eller utan vinst. RIMM var ett “nybörjarmisstag” att gå in i. Så korta aktieaffärer kan jag inte hantera eftersom jag inte kan sitta framför datorn hela tiden, likaså oljan egentligen.

Man kan säga många saker om CMC Markets, och jag kommer med mer kommentarer senare, men det är fängslande, applikationen trollbinder dig vid datorn… Det är väldigt beroendeframkallande, och ska absolut inte användas av alla, men för de som är duktiga på trading måste det vara rena himmelriket!

I´m back lite senare efter Alcoa!