Det blev till slut en händelserik dag ändå trots allt :-) Jag sålde (som tur är) oljan med förlust på $80,30. Den har nu “rasat” ner till cirka $78,50 så jag är glad att jag kom ur med en begränsad förlust, jag har totalt gått back cirka 7000kr totalt på olja, & RIMM i min CMC Markets depå.

I min korta portfölj har jag sålt innehaven i Swedbank & PARE till förmån för 3000 aktier i New Wave. NWG har av många utnämnts som en trolig dubblare under 2010, och med de senaste insider-köpen så är signalerna på att vändningen är nära tydliga. Jag planerar att ligga lite längre än normalt i denna aktie.

Jag tittar också på både Betsson & Unibet, primärt som långa innehav, de är stabila utdelare, med cirka 5% i direktavkastning, och 2010 blir ett bra spelår med OS och Fotbolls-VM. Jag köper sannolikt en mindre post i Betsson närmsta veckorna i min långa portfölj, väntar bara in ett bra läge när magkänslan är den rätta.

Håller med Fabbe i förra kommentaren om att oljan börjar bli intressant efter dagens fall. Jag köper nog lite olja ikväll igen. Den ska upp, men självklart kan kurvan inte vara spikrak.Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x