Det blev till slut en händelserik dag ändå trots allt :-) Jag sålde (som tur är) oljan med förlust på $80,30. Den har nu “rasat” ner till cirka $78,50 så jag är glad att jag kom ur med en begränsad förlust, jag har totalt gått back cirka 7000kr totalt på olja, & RIMM i min CMC Markets depå.

I min korta portfölj har jag sålt innehaven i Swedbank & PARE till förmån för 3000 aktier i New Wave. NWG har av många utnämnts som en trolig dubblare under 2010, och med de senaste insider-köpen så är signalerna på att vändningen är nära tydliga. Jag planerar att ligga lite längre än normalt i denna aktie.

Jag tittar också på både Betsson & Unibet, primärt som långa innehav, de är stabila utdelare, med cirka 5% i direktavkastning, och 2010 blir ett bra spelår med OS och Fotbolls-VM. Jag köper sannolikt en mindre post i Betsson närmsta veckorna i min långa portfölj, väntar bara in ett bra läge när magkänslan är den rätta.

Håller med Fabbe i förra kommentaren om att oljan börjar bli intressant efter dagens fall. Jag köper nog lite olja ikväll igen. Den ska upp, men självklart kan kurvan inte vara spikrak.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x