Vi börjar med sommarportföljen.

Sålde av BULL vid 164,10. Önskar jag vågat hålla dem längre, men var nöjd med vinsten. Tog tillbaka tappet jag gjorde på BULL dagen innan. Nu känns det dock som att BULL skulle sitta bra i portföljen imorgon, men som sagt, aldrig gråta över spilld mjölk… Jag ligger nu 100% likvid i sommarportföljen.

Känns det “rätt” imorgon så plockar jag in lite Swedbank tror jag. Magkänslan säger att de kan överraska i positiv riktning, och värderingen är låg, speciellt om de snart börjar skifta ut mer pengar till aktieägarna. (De har rapport på torsdag morgon).

APPLE! WOW! Vilka siffror de visar upp! Helt otroligt imponerande. Vet inte vad jag ska säga. Aktien upp 6% i efterhandeln och ja, jag är imponerad. Över 20 miljoner iPhones och nästan 10 miljoner iPads i Q2 (Apples Q3). Glad att jag ligger lång i Apple i min långa portfölj. Önskar bara jag hade fler aktier där.

Electrolux! Ja här är det inte wow som infaller sig, utan svarare, varför vinstvarnade ni inte? Tycker det är svårt att hitta guldkorn i rapporten. Det enda som är positivt är att aktien nu börjar se ganska billig ut, och jag är sugen på att gå in i aktien. Avvaktar dock några veckor, för det kommer säkert nedgraderingar efter detta “stolpskott” till rapport.

Morgondagen?

Jag tror vi ska upp. Imorgon bevakar jag Tele2 & Net Insight extra noga. Två “favoriter” som jag följt i många år. Tele2 tror jag kan överraska positivt och skulle inte bli förvånad om vi ser aktien upp mot 140kr i slutet av denna veckan. Men vi får se. Net Insight kämpar på, och de har plockat in många fina affärer senaste tiden. Det bolaget kommer förr eller senare att bli uppköpt, och jag hoppas alla trogna “Netianer” till slut får sin belöning. Själv står jag utanför NETI just nu, dock har jag en post i Tele2 i min långa portfölj.

Efter Apples kanonrapport ligger Futuren på Nasdaq på +1% ungefär, så vi får stöd från USA redan på morgonen imorgon.

Nu dags att sova, imorgon börjar vi dagen med Tele2 som släpper sin rapport redan 06.45 på morgonen (då sover jag dock…).

Läs mer om och testa CMC Markets – Bland annat tillgång till kraftfulla tekniska analysverktyg, CMC Markets är marknadsledande inom CFD-handel i Norden. Erbjuder CFD-handel av aktier, index, valutor och råvaror över hela världen.