Jag har varit på resande fot några dagar i Köpenhamn & Oslo i tjänsten, och har därför inte kunnat följa börsen speciellt noga. Jag har dock försökt bevaka den i viss utsträckning.

Igår (tosdag) kände jag att jag ville öka i Karo Bio, speciellt efter Goldman Sachs köpräd en stund innan stängning. Jag ökade mitt innehav med 150% på 7,60kr. Jag hade kunnat få aktien billigare tidigare igår, och så även idag, men jag är ändå nöjd med min ingångskurs.

Karo Bio är nu det överlägset största innehavet i portföljen, Precise Biometrics & Topotarget har tillfälligt fått ta ett steg tillbaka. Jag kommer nog i början av nästa vecka köpa in en del RIMM igen också, rapporten är den 31/3 och JP Morgan höjde idag målkursen till $84 med rekommendationen “övervikt”. Såg ytterligare en analys nu på kvällen, där kursen $95-$105 nämndes… Slutkursen idag är cirka $75, och potentialen är alltså bra för en bra uppgång kortsiktigt.

Angående Karo Bio så känner jag att handeln förändrats sista veckan, Carnegie fortsätter tanka, Goldman Sachs har gett dig in i leken, och nya storägare tar plats på listan över de 10 största ägarna. Jag tror att större drakar nu positionerar sig inför ett godkännande av FDA, och presentation av ny VD kommer sannolikt att ske inom någon vecka, med “rätt” VD så kan nog kursen reagera positivt även på den nyheten.

Topotargets rapport var som väntat intetsägande, och inget har ju förändrats sista veckan, förutom att aktien blivit ännu mer köpvärd. Jag ligger dock tung i Karo nu, och kommer vänta någon vecka med att öka i Topotarget igen. RIMM är just nu “hetare”, i alla fall enligt mig…