En stillsam dag på börsen, ser att Karo Bio fortsätter ticka uppåt under relativt hög omsättning, det kanske är dags för ett avtal snart trots allt? Jag ligger fortfarande utanför, och är rädd att det är småsparare som pressar upp aktien denna veckan, för att nästa vecka inse att en del större aktörer vill få ner kursen igen… Men jag är sugen, jag bevakar den noga, men vill nog ha ner den under 7:an för att stiga på.

Jag har i alla fall ökat lite i Tele2, köpt in Electrolux samt köpt lite AstraZeneca till långa portföljen idag. Det är relativt små inköp, och det kommer flera framöver. Tanken med den långa portföljen är att hitta högavkastande relativt “stabila” företag, och köra lite Warren Buffet “aldrig sälja stil”…Vi får se, kommer det många tecken på en nedgång kommer jag nog ändå att sälja, men jag ska inte trada dag för dag med innehaven i den portföljen i alla fall.

I den korta portföljen har jag köpt in 1000 Trelleborg på 54kr, jag tror den kan röra sig upp mot 60 på kort sikt, tekniskt är den intressant, dessutom köprekar Redeye den tekniskt idag eller igår tror jag det var… Vi får se, det är en mindre post initialt i alla fall.

I min CMC Markets portfölj ligger jag fortfarande likvid, jag väntar på ett bra läge, bevakar dollarn, Euron, Oljan och metallerna, men är lite “ambivalent” till utvecklingen kortsiktigt. Ligger därför likvid, men kommer snart ta en position, kan eventuellt bli ett aktieköp också, även i den dpån :-) Den depån är dock till för extremt kort trading, alternativt hedgning mot aktiemarknaden och svenska marknaden.

Imorgon är det fredag, blir det kanske en “Karo-Fredag”? (Inbitna KARO-fantaster förstår vad jag menar… Det är en följetång på BS :-))


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x