Ännu en lugn börsdag, största delen av dagen spenderade vi på minus, men Börsen har svårt att backa… och dagen slutade ju nära högstanoteringen, och det blev till slut bara 0,3% ner på OMXS30. USA har ju nu stängt upp lite högre än vid stängning i Sverige, och inledningen imorgon blir bog väldigt avvaktande runt nollstrecket.

Personligen ser jag fram emot Clas Ohlsons rapport imorgon, och jag håller med en del skribenter på Börssnack, jag hoppas också på en dålig rapport så man kan köpa fler aktier på lägre nivåer. Jag har just nu bara 200 aktier i detta fina bolag, och det ska absolut ökas under våren om det kommer en dipp framöver. Jag tror dock bolaget rapporterar starka siffror och jag förväntar mig inga större rörelser.

Jag har ökat med några Topotarget idag. Hade 3000 tidigare, och ökade med 2000 idag i slutcallen på 5,40DKK. Jag kommer öka kontinuerligt upp till 10.000 aktier. Det anser jag vara en rimlig nivå för min portfölj. Min nära vän “mnbvcxz” på Börssnack har ännu en gång övertygat mig om en akties förträfflighet, jag hoppas bara att han har rätt denna gången :-)

Jag följer självklart också Precise, Fingerprint, Sandvik, Karo Bio och några till. Likviditeten i portföljen är cirka 25% just nu.