Jag mår fasen dåligt av att se börsen åka jojo som den gör! Mr Market har verkligen party just nu.

Jag har valt att köpa in H&M för 188, Swedbank på 79, Ratos för 97, Tele2 för 120 (blev utstoppad även i Tele2 & Telenor igår). Men nu har jag inte satt någon stopploss. På 6-12 månader så har jag otroligt svårt att se att dessa aktier inte står högre!! Ratos erbjuder just nu en direktavkastning på över 6% och sa senast idag att de inte överväger att sänka utdelningen, och att det ska mycket till för att det ska ske. Känns tryggt med Arne vid rodret!

Vi ska säkert ner mer, men då kommer jag köpa mer. Tänker inte hålla på och sälja mer. Nu är vi nära botten, och faller vi 10% till så kan jag köpa ännu billigare för min resterande likviditet. Dessutom månadssparar jag och de köpen fortsätter i förminskad styrka även i dessa kristider… 

Jag får säkert ångra inlägget och säljer väl i panik om en vecka när börsen rasat ytterligare, men ska verkligen försöka stå emot. Det går inte att stirra sig blind på börsskärmen hela dagarna…Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
10 years ago

Även om jag vet att du är mycket mer haj på det här än jag så låter det klokt! Jag är verkligen bara en småhandlare eftersom jag inte anser att jag kan riskera större kapital eller har tillräckligt med kunskap. Men jag utökade igår innan stängningsdags i New Wave & SKF. Har svårt och se att SKF inte kommer toppa sitt årsbästa inom en (lång?) tid framöver.

Anonymous
10 years ago

Håller med, gillar verkligen New Wave också, Torsten är en kanonkille!

Anonymous
10 years ago

Är inne på samma strategi som dig.Har investerat ganska kraftigt under nergången i stabila högavkastande aktier som HM,Ratos,Skanskaoch Tele2.

Anonymous
10 years ago

Jag kör samma strategi; att öka i utdelningsbolag när kurserna faller.

Anonymous
10 years ago

Mycket klokt, man ska vara girig i dessa tider!

Anonymous
10 years ago

Du måste ha stora transaktionskostnader.

Anonymous
10 years ago

Johan, ja i min tradingdepå har jag mycket transaktioner, men har lågt courtage hos Nordnet. Transaktionskostnader har ju alla som handlar frekvent.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x