Jag mår fasen dåligt av att se börsen åka jojo som den gör! Mr Market har verkligen party just nu.

Jag har valt att köpa in H&M för 188, Swedbank på 79, Ratos för 97, Tele2 för 120 (blev utstoppad även i Tele2 & Telenor igår). Men nu har jag inte satt någon stopploss. På 6-12 månader så har jag otroligt svårt att se att dessa aktier inte står högre!! Ratos erbjuder just nu en direktavkastning på över 6% och sa senast idag att de inte överväger att sänka utdelningen, och att det ska mycket till för att det ska ske. Känns tryggt med Arne vid rodret!

Vi ska säkert ner mer, men då kommer jag köpa mer. Tänker inte hålla på och sälja mer. Nu är vi nära botten, och faller vi 10% till så kan jag köpa ännu billigare för min resterande likviditet. Dessutom månadssparar jag och de köpen fortsätter i förminskad styrka även i dessa kristider… 

Jag får säkert ångra inlägget och säljer väl i panik om en vecka när börsen rasat ytterligare, men ska verkligen försöka stå emot. Det går inte att stirra sig blind på börsskärmen hela dagarna…