Både DAX & OMXS30 har gått starkt idag och slutade nära dagshögsta. Nu möter dock både 20 & 50 dagars medelvärde upp, och det blir spännande att se hur börsen utvecklas kommande dagar. Ska vi undvika en lägre topp så behöver vi ta oss igenom motstånden så vi kan sikta på 1410 igen, får vi en lägre topp så har vi i alla fall kortsiktigt påbörjat en fallande trend.

Förväntningarna på Yellen i slutet av veckan verkar vara att hon ska fortsätta att undvika “hök-aktiga” uttalanden, och det är stor sannolikhet för att det blir så, men anas det minsta hökaktighet och om hon gud förbjude skulle andas räntehöjningar i H1 2015 så kommer börserna få skrämselhicka på fredag..

Tycker fortfarande att det kommer många negativa nyheter som slås bort av börsen, idag kom dåliga siffror för prisutvecklingen på hus i Kina, och tyska Bundesbank är skeptiska till tillväxttakten i Tyskland under H2 14, utan bra tillväxt där är vi farligt ute med våra P/E-tal på börsen…

Jag tror det kan vara idé att gå lite kort i marknaden på någon dags sikt, har svårt att se att vi ska fortsätta spikrakt upp närmsta dagarna.

20140713-190616-68776528.jpg

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x